Riasztás

2022.11.04. 08:01

Lángok csaptak fel a Babits iskolában

Információink szerint egy zárlatos mosógép miatt ütött ki tűz Szekszárdon, a Babits Mihály Általános Iskolában, ahová nagy erőkkel vonultak ki a helyi hivatásos tűzoltók.

TEOL

Fotó: Mártonfai Dénes

Fél nyolc után néhány perccel szirénák hangja töltötte be a szekszárdi belvárost. A helyi hivatásos tűzoltóság több járműve is megkülönböztető jelzést használva száguldott a Babits Mihály Általános Iskolába, ahol egy elektromos zárlat miatt kigyulladt egy mosógép. Az oltás, majd a termek átszellőztetése idejére a gyerekek és a pedagógusok elhagyták az épületet. A tűzriadó ezúttal nem gyakorlat volt.

A tűzoltói beavatkozás idejére a Fürdőház utcánál rendőri irányítás mellett haladt a forgalom.

Frissítés!
A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalos tájékoztatása az esetről:
Szekszárdon, a Kadarka utcában, az iskolaépület tankonyhájában kigyulladt egy mosógép. A helyiség füsttel telítődött. A helyszínre a szekszárdi hivatásos egységek két gépjárműfecskendővel vonultak és eloltották a tüzet. Az épületet 400 fő sértetlenül, fegyelmezetten hagyta el. A szekszárdi egységek átszellőztették az épületet, ezután a diákok visszatérhettek a tantermekbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában