Vádirat

2022.11.23. 14:59

Számon kérte, majd megverte a kutya gazdáját az 57 éves férfi

A Szekszárdi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy 57 éves férfi ellen.

TEOL

Képünk illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A vádirat szerint a vádlott március 25-én este ittas állapotban a sértett férfi lakóházához ment, és kiabálni kezdett a házban tartózkodó sértettnek. A kiabálást hallva a sértett kiment az udvarra, ahol a vádlott számon kérte őt az általa tartott kutya miatt. Majd rövid szóváltást követően a vádlott megragadta a nála fiatalabb sértett pólóját a mellkasánál, és lerántotta a földre. Ezután a földön fekvő sértett arcának bal oldalát, az arccsontja és a szeme környékén több alkalommal ököllel, nagy erővel megütötte, majd még további három alkalommal megrúgta a sértett hátát illetve oldalát.

Az elszenvedett bántalmazás során a sértett nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett ugyan, azonban a bántalmazás módjára, az ütések erejére, illetve a sérülések jellegére és helyére is figyelemmel, az ennél súlyosabb sérülések kialakulásának reális veszélye is fennállt.

A vádlottal szemben a járási ügyészség végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását szorgalmazza a Szekszárdi Járásbíróságnál - tájékoztatta lapunkat dr. Kiss Yvette, a Tolna Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában