Balesetek

2022.12.05. 10:00

Nem adott elsőbbséget, a vétlen autós az árokban landolt

Egy könnyű sérüléses és hat anyagi káros baleset történt a hétvégén a megyében – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn.

TEOL

A vétlen sofőr próbálta elkerülni az ütközést, jobbra kormányzott, így a vízelvezető árokba sodródott, ahol egy beton hídnak ütközött (Fotó: police.hu)

Vasárnap, 2022. december 4-én délben Nagydorog közelében történt egy anyagi káros baleset. Egy nagydorogi nő a 6232-es számú út 13-as kilométerszelvényéhez becsatlakozó földes úton közlekedett autóval Nagydorog irányába, de a kereszteződéséhez érve, balra kanyarodása során - figyelmetlensége miatt - nem adott elsőbbséget a neki balról érkező, a szilárd burkolatú úton közlekedő kocsinak. Az érkező jármű sofőrje próbálta az ütközést elkerülni, jobbra kormányzott, így a vízelvezető árokba sodródott, ahol egy beton hídnak ütközött.

Szombaton egy anyagi káros baleset történt Szekszárdon, parkolóba tolató autó ütközött egy álló kocsinak.

Paksnál előzés közben tért le az útról és borult fel egy autó pénteken, Bonyhádon pedig egy STOP táblánál történt személyi sérüléses baleset.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában