Tűzeset

2023.01.30. 15:18

Rokonokhoz költöztek a Bogyiszlón kigyulladt ház lakói

Egy háromtagú család lakott abban a családi házban, mely péntek este gyulladt ki és vált lakhatatlanná Bogyiszlón.

TEOL

A ház két felnőtt és egy gyerek lakója a rokonokhoz költözött – tudtuk meg a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól.

Fotó: Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Mint azt korábban megírtuk, a Rákóczi utcában álló ház tetőtere teljes terjedelmében égett. Az ingatlan lakóterének födémje több helyen is beszakadt. A tűzesethez a tolnai önkormányzati, továbbá a szekszárdi és a paksi hivatásos tűzoltók vonultak, akik öt vízsugár és kéziszerszámok segítségével, a tető megbontását követően oltották el a lángokat. A beavatkozó egységek az udvaron parkoló két személygépkocsit félretolták a tűz útjából. Az illetékes elektromos hálózat szakemberi az épületet kiszakaszolták. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat helyszíni szemlét folytatott le.

A ház egyik lakója, egy nő a TEOL.hu Facebook oldalán, a tűzesetről szóló cikkünknél az alábbi hozzászólást írta: a ház oda, mi az utolsó pillanatban jutottunk ki!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában