Alkalom szülte...

2023.02.28. 12:17

Ellopták, el is költötték az adományt

A szekszárdi egyenruhások rövid időn belül elfogták azt a két tolvajt, akik egy helyi kisboltból loptak el egy adománygyűjtő dobozt - értesültünk a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

TEOL

A 15 éves dunavecsei fiút és a 32 éves decsi férfit előállították lopás vétsége miatt

Forrás: police.hu

Egy szekszárdi üzletből érkezett bejelentés február 27-én a kora délutáni órákban arról, hogy két ismeretlen nem sokkal azelőtt ellopta a boltban elhelyezett – az Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Alapítvány tulajdonában levő – adománygyűjtő dobozt.

Az egyenruhások az adatgyűjtést követően a lopás után alig egy órával a városban elfogták a tolvajokat, egy 15 éves dunavecsei fiút és egy 32 éves decsi férfit. Mindkettőjüket előállították és gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetése miatt. Elmondták, hogy az üzletben észrevették a bejárat mellett kihelyezett dobozt, és gondolták, hogy elviszik azt.

Forrás: police.hu

A fiúról az is kiderült, hogy engedély nélkül távozott a dunavecsei gyermekotthonból korábban, ezért őt körözték is a rendőrök.

Az ellopott adomány egy része megkerült, de a tolvajok a pénz nagy részét már elköltötték.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában