Bonyhád

2023.02.03. 13:30

Februárban is folytatódott a toborzás

TEOL

Az egyenruhások továbbra is a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatták az érdeklődőket.

Toborzás Bonyhádon (Fotó: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság)

A Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársai február 2-án a város egyik nagyáruházában toboroztak. Az érdeklődők részére szórólapokat osztottak, melyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról. A határvadászképzéssel kapcsolatban online ide kattintva informálódhatnak.

A Legyél Te is Rendőr közösségi oldalon és a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Tolnában a képzésekkel kapcsolatban a 06-74/501-100 (3264-es melléken), vagy a 0620/287-8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton a [email protected] címen lehet érdeklődni, de a városi rendőrkapitányságokon is kérhető tájékoztatás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában