Riasztások

2023.03.01. 16:20

Egy hat tagú családnak kellett elhagynia otthonát

TEOL

Kiégett egy ház Nagyszékely külterületén. Fotó: Dubóczki Dániel (Tamási ÖTP)

Mint arról tegnap éjjel már beszámoltunk, teljes terjedelmében égett egy 60 négyzetméteres lakóépület és annak tetőszerkezete kedd este Nagyszékely külterületén. A lángok a közeli 30 négyzetméteres melléképületet nem érték el. A tűzesethez a sárbogárdi hivatásos és a simontornyai önkéntes tűzoltók mellett Tamási önkormányzati tűzoltóit riasztották, akik három vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a tüzet. Az épület két felnőtt és négy gyermek lakója másik ingatlanjukba költözött.

Nem ez volt az első tűzeset Nagyszékelyben az elmúlt hónapokban: tavaly októberben és 2023 januárjában is lángoló épületekhez riasztották a tűzoltókat.

Meggyulladt a sütőolaj kedd délután Szekszárdon, egy Patak utcai lakóház konyhájában. A tűzesethez a vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak, akik egy vízsugárral oltották el a keletkezett lángokat, majd kiszellőztették az épületet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában