Tolna vármegye

2023.03.20. 12:30

Ezúttal Pakson toboroztak határvadászokat

Az egyenruhások továbbra is a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatják az érdeklődőket.

TEOL

Legutóbb Pakson kaphattak tájékoztatást az érdeklődök (Fotó: TVMRFK)

A napokban a Paksi Rendőrkapitányság munkatársai toborozták a határvadászokat. Az érdeklődők részére kollégáink szórólapokat osztottak, melyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról. A határvadász képzéssel kapcsolatban online ide kattintva informálódhatnak. 

Legutóbb Pakson kaphattak tájékoztatást az érdeklődök (Fotó: TVMRFK) 

A Legyél Te is Rendőr közösségi oldalon és a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Tolna vármegyében a képzésekkel kapcsolatban a 0674/501–100 (3264-es melléken), vagy a 0620/287–8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton a [email protected] címen lehet érdeklődni. Az érdeklődők a városi rendőrkapitányságokon is kérhetnek tájékoztatást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában