Közlekedési balesetek

2023.03.20. 09:45

Nem adott elsőbbséget, megsérült a dalmandi motoros

Az elmúlt 72 órában négy könnyű sérüléses és tíz anyagi káros baleset történt a vármegye útjain. Pénteken két helyszínen intézkedtek a vármegye rendőrei.

TEOL

Könnyebben sérült a motoros Dombóváron (Fotó: TVMRFK)

Pénteken reggel 8 óra 10 perc körüli időben egy 60 éves nádudvari férfi a 61-es számú főúton közlekedett Pincehely irányából Tamási irányába. Haladása során a 46-os kilométerszelvénybe érve egy balra ívelő kanyarban elveszítette a kocsi felett az irányítást és a jobb oldalon lévő árokba csapódott, mely során könnyebben megsérült – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: TVMRKF

Másfél órával később Dombóváron történt egy személyi sérüléses baleset. Egy 43 éves kurdi férfi közlekedett autóval a Radnóti utcában a Kórház utca irányába. Amikor a Radnóti – Erkel – Borsos Miklós utca kereszteződéséhez ért, az ott kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblánál megállt ugyan, de ezt követően elindulása során nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról érkező motorosnak, így összeütköztek. A segédmotorkerékpárt vezető 62 éves dalmandi férfi a balesetben könnyebben megsérült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában