Bűnmegelőzés

2023.04.17. 15:21

Iskolásoknak és óvodásoknak tartottak előadást

Iregszemcsén és Pakson is bűnmegelőzési előadást tartottak a rendőrök – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Az Iregszemcsei Deák Ferenc Általános Iskolában a Tamási Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója, Hegedűs Tímea tartott előadást felsősöknek iskolai erőszak, agresszió témakörben, valamint az iskolaőri jelenléttel kapcsolatban tájékoztatta a gyerekeket.

Fotó: Police.hu

A nap további részében Tamásiban, a Túrmezei Erzsébet téren a lakosság részére tájékoztató szórólapokat osztott ki a 112-es segélyhívó használatáról, illetve online csalások, és áldozatvédelemmel kapcsolatos témában. Ezek a szóróanyagok elérhetők a Tolna Vármegyei Kormányhivatal Tamási Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán, valamint a Hőgyészi Rendőrőrsön is.

A Paksi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója - Berkiné Tózer Erika címzetes rendőr alezredes - a helyi Hétszínvirág Óvodában nagycsoportos gyerekeknek tartott előadást. Az Ismerd meg a rendőrt program keretében - POL ICA Meséi - Ki az idegen?  című mese felolvasása, feldolgozása nagy sikert aratott a gyerekek körében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában