Tájékoztatás

2023.05.02. 12:13

Határvadászokat toboroztak Nagymányokon

A Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról tájékoztatta a Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársa az érdeklődőket május elsején Nagymányokon.

TEOL

A hónap első napján Nagymányok területén, a majálison volt toborzás, ahol a Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársa - Káslerné Nyisztor Mónika r. zászlós - fogadta az érdeklődőket. Kolléganőnk tájékoztatta a megjelenteket a felvételi követelményekről és szórólapokat adott át, melyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról. 

Fotó: Police.hu

A határvadász képzéssel kapcsolatban az alábbi linken informálódhatnak!

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon és a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Tolna vármegyében a képzésekkel kapcsolatban a 06 74 501-100 (3264-es mellék), vagy a 06 20 287-8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton a [email protected]  címen lehet érdeklődni.

Az érdeklődők a városi rendőrkapitányságokon is kérhetnek tájékoztatást!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában