Forró nyomon

2023.08.12. 17:13

Kirabolta és bántalmazta ismerősét a sárbogárdi férfi

Bűnügyi őrizetben várja a bíróság döntését az a sárbogárdi férfi, aki bántalmazta, majd kirabolta 59 éves ismerősét Pusztaegresen.

Teol.hu

Fotó: police.hu

A rendőrség tevékenységirányítási központjába 2023. augusztus 10-én késő este tett bejelentést egy nő, miszerint Pusztaegeresen élő édesapját aznap este egy helybéli férfi leütötte és kirabolta, írja a rendőrségre hivatkozva a duol.hu. A pillanatokon belül helyszínre érkező rendőrök az 59 éves sértett elmondásából megtudták, hogy éppen a Rákóczi utca és Deák Ferenc utca kereszteződésében sétált, amikor szembement vele 22 éves ismerőse. A fiatalember megkérdezte tőle, hogy van-e nála pénz, azonban a sértett nemleges választ adott, mire támadója többször tettlegesen bántalmazta, majd elvette áldozatától a nála található pénzt, és elfutott.

A sárbogárdi rendőrök forró nyomon kezdték meg az ügy felderítését és a hatóság előtt sem ismeretlen 22 éves elkövető felkutatását, akit néhány órán belül elfogtak. Az agresszív fiatalembert előállítását követően – őrizetbe vétele mellett – rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában