Közlekedés

2024.01.01. 13:45

Halálos közlekedési baleset történt a 65-ös főúton

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt január 1-jén a 65-ös számú főúton, Kétynél.

Teol.hu

Fotó: Mártonfai Dénes

Összeütközött két személyautó január 1-jén dél körül a 65-ös számú főút 17-es és 18-as kilométerszelvénye között, Kétytől nem messze. A két járműbe összesen három ember szorult be, őket a szekszárdi hivatásos, a kétyi és a zombai önkéntes tűzoltók kiszabadítják és átadják a mentőknek. 

A műszaki mentéshez a Tolna vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kivonult, és mentőhelikopter is érkezett. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – tájékoztatott honlapján a katasztrófavédelem.

A TEOL.hu helyszínen tartózkodó munkatársa megtudta, a balesetben legalább egy ember életét vesztette. A forgalmat Zomba központjában a rendőrök elterelik.

Frissítés:
Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt január 1-jén 12 óra 36 perc körül a 65-ös főút 17-es kilométerszelvényében Kéty közelében. A helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. A rendőrség a teveli  elágazóban, valamint Zomba központjában tereli el a járműveket. A terelés útvonala Zomba-Kisdorog-Tevel – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Frissítés (16:45):
A balesetben egy ember meghalt, ketten súlyos-életveszélyes sérülést szenvedtek. A helyszínelés és műszaki mentés véget ért, a forgalom zavartalanul halad.

Ez már a második tragédia az újév első napján Tolnában. Mint azt megírtuk, egy ember életét vesztette, miután éjjel tűz ütött ki egy házban Pálfán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában