Ittas vezetés

2024.03.05. 09:00

Meghúzott egy parkoló kocsit, majd behajtott az árokba

Számos ittas sofőrrel szemben intézkedtek vármegyénk rendőrei hétfőn.

Teol.hu

Képünk illusztráció

Forrás: MW

Hétfőn este kilenc körül Dombóvárról tettek bejelentést, hogy egy autós a Fő utcában egy álló kocsinak ütközött, majd tovább haladt és a templom előtt az árokba hajtott. A sofőrnél pozitív értéket jelzett a szonda, az egyenruhások előállították mintavételre – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A tegnapi napon további három ittas sofőrt igazoltattak az egyenruhások, két esetben közigazgatási bírságot szabtak ki, egy esetben büntető feljelentést tettek. Az egyik autóst gyorshajtás miatt állítottak meg Csikóstőttősön, ráadásul a szonda is pozitív értéket jelzett. Az ittasság miatt 130 ezer, míg a gyorshajtás miatt 39 ezer forintos közigazgatási bírságot kapott, valamint összesen 11 büntetőpontot.

Hétfőn egy olyan sofőr akadt fenn az ellenőrzésen, aki vezetéstől eltiltás hatálya alatt ült volánhoz, vele szemben büntető eljárás indult.

Három anyagi káros balesetnél is intézkedtek a rendőrök hétfőn. Szakályban egy szabálytalan kamionos törte le a vasúti átjáró sorompóját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában