A lakosság segítségét kérik

2024.04.23. 08:40

Kepl Dalma Alinát keresik a rendőrök

A képen látható Kepl Dalmát keresi a Tamási Rendőrkapitányság.

Teol.hu

A Tamási Rendőrkapitányságon körözési eljárást folytatnak Kepl Dalma Alina eltűnése kapcsán – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Mint azt írták,  a 14 éves lány a hőgyészi gyermekotthon lakója, aki március 6-án távozott engedély nélkül lakhelyéről. Azóta tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem ad magáról.

Kepl Dalma Alina. Fotó: TVRFK

Kepl Dalma Alina körülbelül 155 centiméter magas, körülbelül 50 kilogramm, vékony testalkatú, sötétbarna rövid hajú, barna szemű. Ruházata az eltűnésekor terepmintás dzseki, fekete nadrág, fehér-rózsaszín sportcipő volt.

A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 0674/573-910-es telefonszámot, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában