Bátaszék gyászolja a fiatal lányt és a fiút

2024.04.28. 09:44

Két fiatal halálát okozta a motorral való előzés

Szétszakadt motor, betört szélvédő, kiszakadt kerék, ennyi a hír, mely mögött szörnyű tragédia húzódik.

Mauthner Ilona

Két huszonéves motoros halt meg szombat délelőtt Magyaregregynél. A lány bátaszéki, a fiatalember tolnai volt.

Forrás: Facebook / Balesetinfo

Két huszonéves motoros halt meg szombat délelőtt Magyaregregynél,  a 6541-es úton, Zobákpusztánál, amikor előzés közben két autóval is ütköztek. A lány bátaszéki, a fiatalember tolnai volt.

Miután nem sikerült az előzés, szemből nagy sebességgel belecsapódtak egy Daihatsu terepjáróba. Akkora volt az ütközés, hogy a Daihatsu bal első futóműve kiszakadt, a terepjáró pedig ezt követően pedig a tetejére borult. A motor első kereke is leszakadt. - számolt be a helyszínről a balesetinfo.

Forrás: Facebook / Balesetinfo

A motort vezető férfi azonnal szörnyethalt, női utasa pedig az Audi mögött haladó Peugeot elé zuhant, amely elütötte őt és a hölgy az alváz alá szorult. A tűzoltók daruval emelték fel a Peugeot-t, csak ezután tudták kiemelni a holtestet.

Információink szerint a két fiatal Pécsre tartott, pont egy olyan felvonulásra, ahol több száz motoros egy közös gurulással hívta fel a közlekedők figyelmét arra, hogy mindenki tartsa be a szabályokat és figyeljen jobban a másikra.

Forrás: Facebook / Balesetinfo

A balesetben elhunyt fiatal nő bátaszéki volt, halálának hírét a húga tette fel a közösségi oldalra. A közelmúltban költöztek Tolnára a barátjával, aki a motort vezette, és aki a Paksi Atomerőmű biztonsági őreként dolgozott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában