Széttört egy üveget a fején

2024.04.26. 08:16

Kirabolt egy 76 éves férfit egy 25 éves nő Bátán

Rablás miatt kell felelnie egy 25 éves bátaszéki nőnek, aki széttört egy üveget egy 76 éves bátai férfi fején, majd elsétált annak értékeivel.

Teol.hu

A kép illusztráció.

A hét elején egy idős férfi ismerőse kért rendőri segítséget Bátáról, mert egy fiatal nő kirabolta szomszédját. Az egyenruhások rövid időn belül a helyszínre mentek, és meghallgatták a sértettet – tájékoztatott pénteken a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: Police.hu

A férfi a rendőröknek elmondta, hogy amikor hazaért, azt látta, hogy egy ismerőse az ő engedélye nélkül van a házában, és éppen az egyik szobában pakolja össze az értékeket. Számon kérte a nőt, hogy mit keres a lakásában, majd dulakodni kezdtek. Végül a nő indulás előtt egy üveget tört szét az idős férfi fején, majd egy szatyor holmival távozott. A férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

A bátaszéki rendőrök rövid időn belül megtalálták a 25 éves rablót, akit elszámoltattak, és gyanúsítottként hallgattak ki. A nyomozók előtt más ügyei miatt jól ismert nőt őrizetbe vették, nem tett vallomást. A bíróság pedig április 25-én távoltartást rendelt el vele szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában