Tűz

2024.04.29. 12:05

Nyári konyhában csaptak fel lángok

Egy gázpalackot is kihoztak a tűzoltók a nyári konyhából, ahol tűz ütött ki vasárnap Szekszárdon.

Révészné Hanol Erzsébet

A kép illusztráció

Kigyulladt egy huszonöt négyzetméteres nyári konyha vasárnap reggel Szekszárdon, a Remete utcában. A tűzesethez a vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak, akik két vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A beavatkozás során egy propán-bután gázpalackot is kihoztak a helyiségből a tűzoltórajok. Személyi sérülés nem történt – tájékoztatott Köves Péter, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kipattanó szikra miatt kapott lángra az aljnövényzet vasárnap délután Tamásiban, a Kosba utcában. Kétszáz négyzetméternyi terület égett le, amelyet a tamási önkormányzati tűzoltók egy vízsugár segítségével hűtötték vissza.

Két négyzetméteren berendezési tárgyak égtek vasárnap délután Szekszárdon, egy Virág völgyi lakóházban. A tűzesethez a szekszárdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat. A tetőszerkezetet megbontották, az érintett területet egy hőkamerával megvizsgálták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában