Felhívás

2024.05.14. 16:14

A videón látható nőt keresik a bonyhádi rendőrök

A képen látható nő azonosításában kéri a lakosság segítségét a Bonyhádi Rendőrkapitányság.

Teol.hu

Fotó: Police.hu

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen a Bonyhádi Rendőrkapitányság. A tolvaj ellopott egy kerítésen elhelyezett táskát április 10-én 9 óra 48 perc körül Bonyhádon, a Perczel Mór Pihenőpark és a Bonyhádi Járási Hivatal közötti területen. A táskában személyes okmányok voltak – közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A bűncselekménnyel összefüggésbe hozható személyről videófelvétel készült. 

A nő vörös hajú, 50-60 év körüli, átlagos testalkatú. A felvételek időpontjában lila felsőt, kék nadrágot viselt, nála egy válltáska és egy kék szatyor volt. A felvétel elején jól látszik, hogy egy táskából kivesz valamit, majd azt a földre dobja.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a videófelvételen látható nőt, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-550-950-es telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában