Határvadász

2024.05.18. 08:19

Folytatódik a toborzás Tolnában májusban is

A vármegye rendőrei a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatják az érdeklődőket.

Teol.hu

Forrás: police.hu

A Tolna vármegyei egyenruhások folyamatosan toborozzák a határvadászokat. A múlt héten a vármegye számos pontján, így piacokon, nagyáruházakban várták a határvadász munka iránt érdeklődőket, akik szórólapokat kaptak a feltételekről. A határvadász képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon és a Tolna vármegyei rendőrség Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Tolna vármegyében a képzésekkel kapcsolatban a 06-74/501-100 (3264-es melléken), vagy a 06-20-287-8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton, a [email protected]  címen lehet érdeklődni.

Érdeklődni lehet továbbá, a rendőrség új online felületén, a www.karrier.police.hu –n. Az érdeklődők a városi rendőrkapitányságokon is kérhetnek tájékoztatást.

Az év huszadik hetében is folytatódik a toborzás. Május 13-án Dombóváron,14-én Simontornyán, Bölcskén és Szekszárdon, 16-án Bonyhádon és Tamásiban, 17-én pedig Gyönkön és Pakson várják a határvadász munka iránt érdeklődőket az egyenruhások.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában