Határvédelem

2024.05.27. 11:39

Számos településen zajlik a határvadász toborzás

Az egyenruhások folyamatosan toborozzák a határvadászokat. A héten a járőrök a vármegye számos pontján, így piacokon, nagyáruházakban és még a bonyhádi Hősök Napján is várták a határvadász munka iránt érdeklődőket

Teol.hu

Bonyhádon, Szekszárdon ,Tamásiban és Gyönkön toboroznak a héten az egyenruhások (Fotó: police.hu)

Az év huszonkettedik hetében is folytatódik a toborzás. Május 29-én Bonyhádon, 30-án Szekszárdon és Tamásiban, 31-én Gyönkön várják a határvadász munka iránt érdeklődőket az egyenruhások. A Tolna vármegyei rendőrök a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatják az érdeklődőket.

A határvadász képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon és a Tolna vármegyei rendőrség Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél bővebb tájékoztatást kapjanak a határvadász hivatásról.

Tolna vármegyében a képzésekkel kapcsolatban a 06-74/501-100 (3264-es melléken), vagy a 06-20-287-8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton, a [email protected] címen lehet érdeklődni. Az érdeklődők a városi rendőrkapitányságokon is kérhetnek tájékoztatást. A felvétel követelményeiről tájékozódni lehet továbbá a rendőrség új online felületén, a www.karrier.police.hu –n.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában