Katasztrófavédelem

2024.06.10. 16:41

Fákat döntött ki a vihar Dombóváron

Főként kidőlt fákhoz riasztották a tűzoltókat az elmúlt napokban. Elsősorban Dombóvárt sújtotta vihar.

Révészné Hanol Erzsébet

Többségében az időjárás okozta viharkárok felszámolásához, kidőlt fákhoz vonultak a beavatkozó tűzoltóegységek az elmúlt hétvégén, de baleset is jutott az elmúlt napokra. Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó vasárnap éjszaka Szászváron, a Bonyhádi utcában. A baleset helyszínére a bonyhádi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet. A gépkocsi egyik utasát a mentők kórházba szállították.

Fákat döntött a vasárnapi vihar Dombóváron
Fákat döntött a vasárnapi vihar Dombóváron Fotó: TVMKI

Villanyvezetékre és útra estek egy fa letört ágai vasárnap éjszaka Dombóváron, az Ady Endre és Teleki utca kereszteződésénél. A műszaki mentéshez a dombóvári hivatásos tűzoltók vonultak, akik motoros láncfűrész segítségével távolították el a letört ágakat. Akárcsak a Széchenyi utcában, ahol lakóházra és gépjárműre dőlt egy ingatlan udvarán álló fa, illetve vasárnap reggel az Erzsébet utcában gyalogos forgalmat veszélyeztetett egy kerítésre dőlt fa – foglalta össze az elmúlt napok történéseit Köves Péter, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában