Tolna

2017.08.24. 10:28

Műfüves pályát avattak a sporttelepen az összefogás szép példájaként

Címkék#Tolna

Steinbach Zsolt, fotó: Gottvald Károly

Appelshoffer Ágnes és Wéber Tamás klubelnök vágta át a szalagot

Fotó: Gottvald Károly

Eshet az eső akár hétszámra is, a jövőben a sár nem lesz akadálya a focinak a tolnai sporttelepen.

Felavatták ugyanis a hétvégén a város első, 60x40 méteres, világítással ellátott műfüves pályáját, amely függetleníti az időjárástól a szabadtéri sportolást. 

Rengetegen voltak a szombati pályaavatón, köszönhetően annak is, hogy a Tolna Városi Futball Club egy regionális utánpótlás focitornát rendezett ezen a napon. Vincze Károly városi képviselő, a TVFC egyik vezetője is azt hangsúlyozta beszédében, hogy több százan sportolnak nap mint nap a tolnai sporttelepen, a műfüves pálya pedig egy régóta tervezett, fontos fejlesztés volt. A 65 milliós beruházást főként a taotámogatás tette lehetővé, az önkormányzat segítségével. Arról is beszélt, hogy a klub hamarosan újabb jelentős fejlesztést tervez a sporttelepen.

Appelshoffer Ágnes polgármester azt hangsúlyozta, hogy az új pálya a széles körű összefogás szép példája, hiszen az állam, az önkormányzat, vállalkozások és egy civil szervezet együttműködésével valósult meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában