Sportágválasztó

2017.09.07. 10:03

Lovaglás, darts, Wing Tsun Kung Fu is volt a kínálatban

Címkék#Paks

Vida Tünde

Harminc mozgásformát ismerhettek meg, próbálhattak ki a gyerekek az idei Nagy Paksi Sportágválasztón, az Ürgemezei Strandon. A tanévnyitó után az összes paksi általános iskolában sportos ruhát öltöttek a diákok és a strandra sereglettek, hogy részt vegyenek az Atomerőmű Sportegyesület programján. Ahogy eddig is, a paksi járás iskolái is lehetőséget kaptak erre. Idén kilenc intézményből érkeztek diákok autóbuszokkal. Sárszentlőrinc, Kajdacs és Németkér tanulói első ízben kóstolhattak bele a sportági kavalkádba.

A medencék ezúttal nem kifejezetten úszásra szolgáltak: egyikben vitorlázni lehetett, a másikban a kajak-kenusok mutatkoztak be, de még a búvárkodásra is lehetőség nyílt. Az ASE és PSE mellett a kis egyesületek, sőt a táncegyesületek is éltek a lehetőséggel, hogy új tagokat toborozzanak. Ahogy az iskolák, úgy a sportolási lehetőségek is megszaporodtak, lovaglás, darts, Wing Tsun Kung Fu először szerepelt a repertoáron. Szó szerint érdekes színfoltja volt a programnak a Fortuna Rádió color partyja és élő kirakója.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában