hóhelyzet

2018.02.23. 08:30

Nem volt fennakadás a hó miatt

Intenzív havazás kezdődött csütörtök reggel a megyében, négy közúti közlekedési baleset történt, és egy esetben történt személyi sérülés.

Ihárosi Ibolya, fotó: katasztrófavédelem.hu

Tűzoltói beavatkozásra a rendkívüli időjárással összefüggésben nem került sor, közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. Hozzátették, hogy a megye útjai vizesek, latyakosak voltak csütörtökön.  Molnár Ágnes, a megyei főkapitányság sajtóreferense kérdésünkre elmondta, hogy a hajnali, kora reggeli órákban négy közúti közlekedési baleset történt a megye útjain. Reggel nyolc és délután négy között pedig újabb kettő. Személyi sérülés csak egy esetben történt.

Ahogyan tegnap már megírtuk, egy személygépkocsi megcsúszott Aparhantnál  a havas úton, letért az útról és felborult. A bonyhádi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították és kerekeire állították. A balesetben egy ember könnyebben sérült, akit a mentők kórházba szállították. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint péntek reggelig a Dunántúlon 5-15 cm friss hó  eshet. Péntek estig néhány területen további 5 cm friss hó várható. Péntekre a csapadékzóna súlypontja a délnyugati területeken összpontosul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában