Lapunkkal indul a napjuk

2018.12.22. 16:00

Mozaikokat kerestek, most értékes nyereménnyel gazdagabbak

Szerencsés olvasóink közül négyen átvették mozaikkereső játékunk nyereményeit.

Budavári Kata

Fotó: Mártonfai Dénes

Nagy érdeklődés kísérte lapcsaládunk karácsonyi mozaikkereső játékát, így volt ez megyénkben is. Fortuna öt hűséges olvasónknak kedvezett, közülük négyen pénteken délelőtt szerkesztőségünkben vették át nyereményüket. – Nagy örömünkre szolgál, hogy értékes ajándékokkal tehetjük szebbé karácsonyukat – mondta Finta Viktor főszerkesztő a szerencsés nyerteseknek, egyúttal megköszönte, hogy hűséges előfizetői a Tolnai Népújságnak.

Az Asus laptop Gergely László mőcsényi olvasónké lett, a nyereményt felesége vette át. Kiderült, a családnak van számítógépe, ám ez az új darab lesz a legszuperebb. Gergely Lászlóné szerint azért is érdekes, hogy nyertek, mert inkább ajándékozni szoktak. Elmondta, szeret rejtvényt fejteni, szeret játszani, ez utóbbi pedig egy négyéves kislány és egy két és fél éves kisfiú nagymamájaként szinte kötelező is, és tavasszal még egy fiúcskával bővül a család. A nyertes házaspár mindkét tagja sokat olvas, szeretik a történelmi regényeket, a feleség elárulta, hogy ő általában a Népújság átböngészésével kezdi napját.

Így van ezzel a másik három nyertesünk is. Erős Teréz, aki egy robotporszívóval lett gazdagabb, és aki Zombáról érkezett. Mivel korán kelő, a Népújság pedig kora reggel érkezik, már reggel elejétől a végéig elolvassa lapunkat.

Az iPhone7-es telefont a szekszárdi Mácsik Pálné vihette haza. Akárcsak a többiek, úgy ő sem nyert még korábban, ám most nem bánta meg, hogy játszott. Elsősorban a közéleti cikkeket olvassa, és olyan hosszú ideje előfizetőnk, hogy nem tudta megmondani, mikor vette először kezébe lapunkat.

A kétszemélyes wellness-hétvégére Takács Istvánné utazhat Madocsáról. Unokáját, Takács Tündét viszi magával, mindketten jelen voltak az átadón. Ő is nagyon régóta előfizető, és elsősorban faluja, Madocsa hírei után érdeklődik, és ebbe a sporteseményekről szóló tudósítások is beletartoznak.

Nagyon sokan játszottak most is

Mozaikkereső játékunkra tizennégy megyéből, összesen 74.360 gyűjtőszelvényt küldtek be a megyei napilapok előfizetői. A Tolnai Népújság rendszeres olvasóitól 2913 darab szelvény érkezett. A játék lényege az volt, hogy a november 16-án megjelent szelvényre adott időszak alatt össze kellett gyűjteni egy tíz darabból álló mozaikkép mindegyik darabját, és azokat felragasztva beküldeni a Mediaworks Hungary Zrt. címére. Az érvényes gyűjtőszelvényt beküldők közül csak azok a játékosok nyerhettek, akik 2018 decemberére érvényes előfizetéssel rendelkeztek. A díjakat, köztük a három Toyota Yarist közjegyző jelenlétében sorsolták ki.

A fődíjak Heves, Somogy és Komárom-Esztergom megyébe kerültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában