elismerés

2019.04.29. 18:10

Bartos László lett az Év Tűzoltója

Hanol Erzsébet

Fotó: Mártonfai Dénes

Bartos László tűzoltó főtörzsőrmester kapta idén a Szekszárd Város Év Tűzoltója elismerést. A díjat Ács Rezső polgármester adta át ma a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Wesselényi utcai épületében rendezett ünnepségen.

A városvezető köszönetet mondott a szekszárdi tűzoltóság állományának, amiért munkájukkal hozzájárulnak a lakosság biztonságához. Hozzátette: mindig van előre, és a küszöbön áll a Mikes utcai laktanya felújítása, amelyhez nemcsak a szekszárdi, hanem a környező települések önkormányzatai is támogatást adnak.

Bartos László 1995. március 1-jén szerelt fel. Hosszú ideig beosztott tűzoltóként dolgozott, és ez idő alatt számos káreset felszámolásában részt vett. Az utóbbi években híradó ügyeletesi feladatokat lát el. Munkáját mindig nagy precizitással, megbízhatóan hajtja végre, minden esetben naprakész.

Dr. Balázs Gábor, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója köszöntőjében szintén a díjazott szakmai hozzáértését, morális magatartását méltatta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában