pályázat

2019.06.15. 15:15

Kiírták a közcsatornára vonatkozó pályázatot

Budavári Kata

Fotó: Shutterstock illusztráció

Az önkormányzat idén is kiírta azt a pályázatát, amely a közcsatornára történő rákötéshez nyújt támogatást. Jellemzően olyan háztartások jelentkeznek, amelyeknél az átlagosnál magasabb költségek merültek fel, illetve a tulajdonos, a használó szociális helyzete nem tette lehetővé a csatlakozást. A pályázaton a város közigazgatási területén élő magánszemélyek vehetnek részt, akiknek a belterületi lakóingatlanuk előtt kiépített közcsatorna-vezeték húzódik, és ingatlanjuk műszakilag ráköthető a hálózatra. A vissza nem térítendő támogatás a teljes költség legfeljebb felére vonatkozik, és a bekötővezeték műszaki megvalósítására lehet felhasználni. A pályázatot 2019. november 15-ig a polgármesteri hivatal Városigazgatási és Rendészeti Osztályán személyesen, vagy postai úton ajánlott küldeményként lehet benyújtani. A pályázónak vállalnia kell, hogy a rákötést 2019. június 30-ig történő beadás esetén 2019. október 30-ig, illetve 2019. november 15-ig történő beadás esetén 2020. április végéig megvalósítja.

Az adatlap

A pályázati tájékoztató és az adatlap elérhető a www.szekszard.hu címen, a Polgármesteri Hivatal/Ügyintézés/Elektronikus ügyintézés menüpont alatt, valamint átvehető a hivatal Városigazgatási és Rendészeti Osztályán, 207-es szobában személyesen. Felvilágosítás kérhető a Városigazgatási és Rendészeti Osztályon, illetve az 504-107-es telefonszámon, valamint a [email protected] e-mail-címen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában