sajtótájékoztató

2020.05.18. 18:10

Fertőtlenítették a játszótereket Pakson

Hanol Erzsébet

Fotó: Molnár Gyula

A járvány miatti védelmi intézkedések legújabb enyhítése kapcsán tartott nemrégiben sajtótájékoztatót Szabó Péter polgármester. A könnyítésekről, és azok helyi vonatkozásairól beszélt. Elmondta, hogy miután vidéken hétfőtől ismét használni lehet a játszótereket, a hétvégén fertőtlenítették azokat a város területén – derül ki a Paksihirnok.hu beszámolójából.

Szabó Péter arról is beszélt, hogy a polgármesteri hivatalban május 18-tól visszaálltak a megszokott munkarendre, valamint arra is kitért, hogy az elmúlt két hétben emelkedett a bölcsődei és óvodai ellátás iránti igény. Hozzátette, hogy azok, akik nem tudják tovább biztosítani gyermekük otthoni ellátását, jelezzék igényüket az adott intézményben. Paks két óvodájában és a bölcsődében is van kapacitás a gyerekek fogadására az érvényben lévő szabályok betartása mellett. A strand megnyitásáról újságírói kérdésre azt mondta, hogy megkezdték a fürdőhely felkészítését a nyitásra, és ezzel párhuzamosan kidolgozzák a strand-látogatás szabályozását. Amint ez elkészül, tájékoztatást a részletekről és a nyitás időpontjáról.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában