köszöntés

2020.06.11. 19:10

Köszöntötték a pedagógusokat

Mauthner Ilona

Forrás: Shutterstock

Az idei évben rendhagyó módon köszöntötték a pedagógusokat a járványhelyzet miatt Bátaszéken is. Az ünnepséghez kapcsolódó megemlékezés elmaradt, de a város polgármestere, dr. Bozsolik Róbert a pedagógusnap alkalmából – a település nevében – megköszönte az óvodapedagógusok, a tanítók, a tanárok, és a pedagógiai munkát segítő intézményi munkatársak munkáját. Az önkormányzat nevében mindenki kapott ajándékot és emléklapot, számolt be az eseményről a bataszek.hu.

Egyedül a nyugállományba vonulókat köszöntötte személyesen a polgármester. A gimnáziumban Horváth Jánosné, Krammerné Gehring Éva pedagógusok és Neidhardtné Gyarmati Erzsébet igazgató-helyettes vehette át a bársony borítású emléklapját és egy csokor virágot a köszönő gondolatok keretében. Az általános iskolában Mayer Istvánné igazgató helyettes és Simáné Szűcs Éva Emma tanár búcsúztak az intézménytől, dr. Bozsolik Róbert nekik is megköszönte az áldozatos, sokszor erő feletti munkát, és tartalmas, egészségben gazdag nyugdíjas éveket kívánt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában