pódiumbeszélgetés

2020.08.15. 18:10

Pozitív példával szolgált az ökölvívó

Hanol Erzsébet

Forrás: Shutterstock

Orsós István profi ökölvívó volt a Roma Sportmotivációs Egyesület legutóbbi közönségtalálkozójának vendége. Lakatos Lajos szervező elmondta, hogy több klubtól sok fiatal és edzőjük érkezett a rendezvényre, amellyel rendre egy-egy példaképet állítanak az érdeklődők elé. Böde Dániel és Gera Zoltán labdarúgók, illetve Bogdán László, Cserdi nemrégiben elhunyt polgármestere után hívták meg a paksi származású, ma Decsen élő sportolót.

A fiatalok hallhattak tőle arról, hogy az életében adódott hátrányokat motivációként élte meg, tett azok leküzdéséért, és a tapasztalatait szívesen megosztja másokkal is, hogy nekik ne kelljen esetleg ugyanazt vagy hasonlóan keserves utat végig járniuk.

Lakatos Lajos hozzátette, hogy rendezvényeik a szemléletmódváltást szolgálják, amelyekkel többek között az egészségtudatosságra és a sport fontosságára is szeretnék ráirányítani a figyelmet. Ebben segítenek előadóik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában