a partnercég ajándéka

2020.12.18. 18:10

Légtisztítóval gazdagodott a megyei kórház gyermekosztálya

TEOL

Forrás: Beküldött fotó

Az Országos Mentőszolgálatnak, kórházaknak és iskoláknak ajándékozott légtisztítókat a Daikin Hungary Zrt. és partnerhálózata karácsony alkalmából – Szekszárdon a Tolna Tolna Megyei Balassa János Kórházba is jutott az adományból.

Az idei karácsonyra a cég 34 légtisztítót adományozott oktatási és egészségügyi intézményeknek. Az Országos Mentőszolgálat budapesti és vidéki telephelyire 16 készülék került, a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikájának 8 gépet adtak át. Az Országos Traumatológiai Intézet Fiumei úti telephelyére 10 légtisztítót szállítottak.

A közel 6,5 millió forint értékű adomány mellett a vállalat kereskedelmi partnerei is részt vállaltak a jótékonysági akcióban. Az általuk kedvezményes áron megrendelt légtisztítókat adhatták adományba az általuk választott intézménynek. A cég 13 partnere összesen 39 légtisztítót vásárolt jótékony célra.

Az így megajándékozott intézmények között van a Tolna Megyei Balassa János Kórház is. A Daikin Tolna megyei partnere, Deák Zoltán egyéni vállalkozó a gyermekosztály részére ajánlott fel egy Flash Streamer technológiával működő légtisztítót. A kompakt készülék használatával minimalizálhatóak az asztma és allergia tünetei, mivel eltávolítja a szálló port és pollent, továbbá kiszűri a levegőből és semlegesíti a baktériumokat és vírusokat.

Borítóképünkön: az ajándékot dr. Harangi Ferenc osztályvezető főorvos vette át Deák Zoltántól

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában