Tamási

2021.01.28. 18:10

Elismerést érdemelt a művelődési központ

B. M.

Forrás: MW-archívum

Fotó: M. N.

A Tamási Művelődési Központ és Könnyü László Könyvtár „Minősített Közművelődési Intézmény Cím”-et kapott a kiállítás, művelődő közösség, rendezvénytevékenységek eredményes ellátásáért. Az erről szóló tanúsítvány az intézmény Facebook-oldalán is látható.

Mint arról tájékoztattak, nagy örömmel és büszkeséggel osztják meg, hogy a magyar kultúra napján az Emberi Erőforrások Minisztériuma kultúráért felelős államtitkára ezt a címet adományozta a részükre. Az intézmény vezetőjének és munkatársi közösségének küldött levélben többek közt ez áll:

Nemzeti kulturális örökségünk megőrzésének és gyarapításának rendkívül fontos mérföldköve az Önök példaértékű tevékenysége – bizonyosság arra nézve, hogy érdemes tudást, erőt, lelkesedést olyan célokhoz rendelni, amelyekben őszintén hinni tudunk. Önök a kimagasló szakmai munka mellett képesek voltak olyan hozzáadott szakmai értéket is felmutatni szakterületükön, amelyek meghatározóak és jövőformáló erővel bírnak nemzeti kultúránk számára. A jövő nemzedékei elé büszkén állíthatjuk az Önök áldozatos, teremtő, közösségformáló szakmai munkáját – amely most elismerésre méltónak találtatott.

Az intézmény munkatársai pedig azt kívánják a város egész közösségének, hogy minél előbb személyesen, programjaikon, rendezvényeiken találkozhassanak és együtt ünnepelhessék meg ezt a közös elismerést. A kitüntetéshez sokan gratuláltak. Többen kifejezték örömüket, meghatottságukat, és azt írták, hogy a központ munkatársai megérdemelték a kitüntetést, és az elismerés igazán méltó helyre került. A látogatók a művelődési központ és a könyvtár dolgozóinak további munkájukhoz erőt, egészséget és sok örömöt kívántak.

Borítóképünk archív felvétel, egy tavaly márciusi rendezvényen készült a Tamási Művelődési Központban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában