Várjuk a leveleket

2021.05.18. 10:30

Idén is lesz Gyermeknap a Tolnai Népújsággal

TN

2020.07.05. Balaton A nemrég még súlyos beteg, leukémiás kislány álma a balatoni utazásról és hajózásról a Tolnai Népújság és a Teol.hu hírportál „Gyermeknapi kívánság” pályázata révén teljesült. A kalaznói Pál Dorka életében először a Balatonnál járt, „igazi" kalózhajóra is szállhatott. Fotó: Makovics Kornél MK Tolnai Népújság

Forrás: MW-archívum

Fotó: Makovics Kornél

Minden évben van egy olyan nap, amely csak és kizárólag a gyerekekről szól: ez május utolsó vasárnapja, a nemzetközi gyermeknap. Ezen jeles napon szinte mindenki azon munkálkodik, hogy különleges programokkal, élményekkel, meglepetésekkel kedveskedjenek a gyerekeknek.

A Tolnai Népújság és a teol.hu szerkesztősége idén sem maradhat ki ebből, ezért méltó módon készülünk az ünnepre. Most is várjuk a Tolna megyei gyerekek kívánságait, hogy közülük öt szerencsésnek igazán feledhetetlenné tegyük az idei gyereknapot!

Persze, tudjuk, mindenkinek vannak vágyálmai, sokan szeretnének drága ajándékokat, egzotikus utazásokat, de mi nem ilyen kívánságokat teljesítünk. Olyan élményekhez kapcsolódó kívánságokat várunk, amelyek nem azért különlegesek, mert sok pénzbe kerülnek, hanem azért, mert segítség nélkül nehéz lenne megvalósítani. (Iphone-t, tabletet nem szerzünk be, és híres külföldi sztárokkal sem tudunk senkit sem összehozni.)

Szívesen közreműködünk abban, hogy egy napra tűzoltó legyen a gyermek, vagy beülhessen egy rendőrautóba, vagy személyesen megismerkedjen egy megyebeli ismert emberrel, sportolóval. Ha valaki lovagolni szeretne, netán repülőre szeretne ülni, azt is megpróbáljuk megszervezni, de talán még egy mozdonyvezetést is meg tudunk oldani. Csupán azt kérjük, hogy idén is vegyék figyelembe a kérésnél: járványhelyzet van.

Eresszék szabadon a fantáziájukat, és írjanak nekünk levelet május 23-ig, a [email protected] címre, vagy a 7100 Szekszárd, Liszt Ferenc tér 3. postacímre, „Gyermeknapi kívánságözön” jeligére.

Borítóképünk: A kalaznói Pál Dorka tavaly életében először járt a Balatonnál. Hajóra és kisvonatra is felült

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában