Töltésközlekedés

2021.06.02. 18:10

Jobb elkerülni a bírságot, és kiváltani az engedélyt

TN

20210427 Szeged A Boszorkánysziget egykor valóban különálló szigete volt a városnak, de mára az árvízvédelmi munkálatok és a töltésépítések következtében elvesztette a sziget jellegét. Nevét az 1728-as híres boszorkányégetések után kapta. fotó: Sándor Judit (SJ) City Magazin

Forrás: MW

Fotó: illusztráció

A Paksi Polgármesteri Hivatal felhívja a figyelmet a Vízügyi Igazgatóságok kezelésében lévő védtöltéseken (gátakon) történő közlekedésben érintetteket (horgászok, vadászok, mezőgazdászok, töltéskoronán közlekedők), hogy a Duna, Sió-csatorna, Völgységi patak, Nádor csatorna, II. rendű Kisvajki töltés, II. rendű Faddi töltés, Váli-víz, Szent László-víz, Sárvízi Malomcsatorna melletti gátakra érvényes töltésközlekedési engedélyeket kell vásárolni.

Felhívják a figyelmet arra is, hogy az érintett területek kiemelt és folyamatos ellenőrzés alatt állnak, melynek során az illetékes szervek, hatóságok, és feljogosított személyek ellenőrzik a szükséges engedély meglétét, és egyben annak érvényességét is.

Javasolják, hogy engedélyváltással mindenki kímélje meg magát és a közlekedésben érintetteket az ezzel járó kellemetlenségektől, nehézségektől, pótdíj kiszabásától, vagy eltiltástól.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában