mulatozás

2021.07.10. 09:30

Hajnalig mulattak a hőgyésziek jól sikerült utcabáljukon

Brunner Mónika

Fotó: Facebook

Nyárnyitó utcabált tartottak Hőgyész központjában július első szombatján. A helyszínen készült fotókat és az eseményről beszámolót Máté Szabolcs polgármester a közösségi oldalán tette közzé.

– A pandémia időszakát lezárva, ma Gyereknap után ez már a második rendezvényünk. Több mint háromszázan jöttünk össze, mindenki jól érezte magát. Korábban a Sportpálya adott otthont ezeknek az eseményeknek, de most már mindent az általános iskolánk előtti parkolóban szeretnénk tartani, a falu központjában – mondta lapunknak Máté Szabolcs polgármester.

Az utcabált a helyi művelődési ház szervezte. Az eseményen három kondérban főtt az étel. Fellépett a Vagabund zenekar, a sztárvendég Meggyes Csaba volt. A bál este tizenegy óra után ingyenes volt, és hajnali kettőig tartott, de volt olyan baráti társaság, amelynek tagjai hajnal négyig maradtak kulturáltan iszogatva, beszélgetve.

– Már nagyon készülünk az augusztus huszadikai ünnepségünkre is – tette hozzá a polgármester.

Címkék#utcabál

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában