Gyűjtőpontok

2022.01.05. 16:20

Dombóváron idén is elszállítják a lebontott karácsonyfákat

A város önkormányzata az elmúlt évekhez hasonlóan az idei esztendőben is gondoskodni kíván a közterületre kihelyezett fenyőfák elszállításáról.

B. M.

Illusztráció: Szakony Attila / MW

A rendezettebb városkép, a közlekedés és az elszállítás zavartalan biztosítása érdekében a közösségi oldalukon kérik a lakosokat, hogy a megadott gyűjtőpontokon szíveskedjenek a fákat elhelyezni.

Dombóvár Kertvárosban a Szent László parkban, a sportpálya mögött, valamint a Gyöngyvirág körút – Szegfű utcai volt ABC mellett és a Tulipán utcai játszótér – Tátika utca – Harangvirág utca kereszteződésében, ahol szelektív szigetek találhatóak. 


Dombóvár Tüske városrészen a Szent Vendel – Monostor utca sarkánál a zöldterületen (Ifjúság utca felőli sarok), a Gagarin utca – Monostor utca sarok (autómosó mellett) szelektív szigetnél, valamint a Gagarin utca – Korona panzió melletti zöldterületen lehet kihelyezni a fenyőket. Perekac városrészen a Teleki utca végén, a volt állatvásártér melletti területen tehetik le a lakosok a fákat, amelyeket Szőlőhegy városrészen a központi buszmegállónál található szelektív sziget is vár.
 

Az önkormányzat a további városrészek és gyűjtőpontok pontos helyeit, utcák, terek neveit is közzétette közösségi oldalán. Ahogy azt is, hogy a fenyőfák elszállítása az idei év január harmincegyedikén megtörténik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában