Szépkorúak köszöntése

2022.03.30. 19:10

Mága Zoltán és Oszvald Marika is színpadra állt a Babitsban

Színvonalas műsorral köszöntöttek szerdán Szekszárdon mintegy ezer szépkorút, a város 65 évnél idősebb polgárait a Babits Mihály Kulturális Központ színháztermében.

Sz. L.

Mága Zoltán hegedűművész volt a műsor egyik sztárvendége (Fotó: Mártonfai Dénes)

A koronavírus-járvány miatt tavaly őszről mostanra halasztott, immár hagyományos ünnepségen előbb Fekete Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára, Horváth István országgyűlési képviselő és Gyurkovics János, Szekszárd alpolgármestere mondott köszöntőt, és adott át ajándékot a nyugdíjas szervezetek vezetőinek a szervezésben nyújtott segítségükért.

Az üdvözlő szavak után után Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész és a Budapesti Primarius Szimfonikus kamarazenekar adott koncertet. A műsorban fellépett Oszvald Marika Kossuth- és Jászai-díjas operett énekes, Sümegi Eszter Kossuth-díjas operaénekes, Gats Éva és Hoffmann Richárd operett énekesek, valamint László Boldizsár énekes, tenor. A rendezvény létrejöttét az az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában