Kuglóffesztivál

2022.06.19. 13:00

Hamisítatlan búcsúi hangulat volt Váralján

A Tolna megyei értékek napját követően, június 18-án szombaton tartották a XVII. Váraljai Kuglóffesztivált a Parkerdőben.

F. E.

A helyi és környékbeli fellépők után sztárok gondoskodtak a kiváló hangulatról, fellépett többek közt MC Hawer és a Tekknő (Fotó: M. D.)

A rendezvényt, mint minden évben, most is rengetegen látogatták. A résztvevők közül sokan elmondták, hogy a változatos programok mellett a régi időket idéző búcsúi hangulat miatt is látogatják a rendezvényt.

– Idén már tizenhetedik alkalommal tartottuk meg a hagyományosnak számító kuglóffesztivált. Szombat reggel horgászversennyel indítottuk a programokat az egyes tónál, majd ezt követően kezdődött a főzőverseny. Délután kuglófdagasztásra invitáltuk a jelenlévőket, majd két órától kezdetét vette a kulturális programok sora – tájékoztatta lapunkat Sziebert Éva, a falu polgármestere.

Ez utóbbiban többek közt a Bartina Néptáncegyüttes és a Völgység Néptáncegyesület is fellépet. A helyi  és környékbeli fellépők után sztárok gondoskodtak a kiváló hangulatról. Fellépett MC Hawer és a Tekknő, majd Dj Szatmári és Szakos Andi. Végül az esti bálon a Hangulat zenekar húzta a talpalávalót. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában