Dám Pont Látogatóközpont

2022.08.18. 10:20

Szálláskedvezményt is nyújtanak a túrafüzetek

A tamási Dám Pont Látogatóközpontban hétfő óta elérhető az ITTT – Instant Túrák Tamási Térségében térségfelfedező pecsételős program első füzete, év végéig pedig minden hónapban újabb kiadvány, ezáltal újabb térségfelfedező programok válnak elérhetővé – tájékoztatott a Dám Pont Látogatóközpont.

Gazsó Rita

Forrás: Dám Pont Látogatóközpont/Facebook

A fantasztikus természeti környezetben található Tolna megyei kisváros, amely az elmúlt évtizedekben elsősorban a gyógyvizes fürdője miatt volt népszerű, az elmúlt időszakban új, elsősorban aktív- és ökoturisztikai programokkal bővítette a kínálatát, most a térség kiemelt látnivalóival közös térségfelfedező programot indít. Ennek túrafüzetei a Dám Pont Látogatóközpontban vásárolhatóak meg, amely egyben pecsételő pont is, amennyiben túránkat az épületben található kiállítás felfedezésével kezdjük. 

A programban részt vesz a simontornyai vár, az ozorai várkastély és a tamási fürdő is. Az egyes túrafüzetekhez kapcsolódó pecséteket egy éven belül kell összegyűjteni. A füzetekben található kuponok arra is lehetőséget biztosítanak, hogy olcsóbban foglaljunk szállást a pecsétgyűjtő kirándulások alkalmával.

A közlemény szerint az ITTT indulásához kapcsolódóan elkészült a térség új turisztikai weboldala is. A www.visittamasi.hu oldalon nemcsak az ITTT túrákról és programhelyszínekről találunk információt, de a térség látnivalóiról, programjairól és szállásairól is olvashatunk. A honlapról letölthető az Aktív Magyarország Digitális Vándor mobil alkalmazása is, amelyben a Dámok dobogása digitális ösvényt választva páratlan kalandok során fedezhetjük fel Tamási látnivalóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában