Tolnai civil szervezet

2022.09.21. 16:20

Harmincöt éve alakult a nyugdíjas klub

Az egyik legrégebb óta működő tolnai civil szervezet, az 1987-ben alakult Tolnai Nyugdíjas Szabadidő Klub fennállásának 35. évfordulóját ünnepelte az elmúlt hétvégén a Mözsi Művelődési Házban.

Steinbach Zsolt

Illusztráció: Shutterstock

Az eseményt Csóka Jánosné elnök szavai nyitották meg. A szervezet vezetője többek között elmondta, hogy a szabadidő klub 11 fővel indult, az első elnök Barina Józsefné volt. Tőle egy év után vette át a stafétabotot Pálfi Rezsőné, aki nem kevesebb, mint 27 esztendeig vezette a jelentős taglétszámú klubot. A szervezet élén 2016 elején történt újabb személyi változás, azóta Csóka Jánosné az elnök.

A tagság időközben különféle okokból némileg megfogyatkozott, de a klubnak így is több mint félszázan tagjai, akiket a város lakói leginkább az augusztus 20-i aratófelvonulás szervezőiként-résztvevőiként ismerhetnek. A jubileumi rendezvényen megemlékeztek az elhunytakról és ajándékkal, virággal köszöntötték azokat, akik sokat tettek a klub eredményes működéséért. Az esemény vacsorával folytatódott és bállal zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában