Ösztöndíj

2022.11.10. 18:40

Felsőfokú tanulmányokat támogat a paksi közalapítvány

Megjelent a Felsőfokú Tanulmányok Szociális Támogatása Pakson Közalapítvány 2022/2023-as tanévre szóló pályázati felhívása – írja a TelePaks.

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

Feltétel, hogy a pályázó a kérelmezést megelőzően legalább egy évig állandó paksi lakhellyel rendelkezik, valamilyen okból hátrányos helyzetű, illetve tanulmányainak célja első diplomájának megszerzése. A kitöltött pályázati adatlaphoz csatolni kell a kereseti igazolásokat (a család teljes jövedelméről), valamint a tanulmányok megkezdését (folytatását) bizonyító igazolást, amit a felsőfokú intézmény ad ki.

A pályázatokat 2022. december 2-ig kell elküldeni a kiíró szervezethez (7030 Paks, Dózsa György út 103.), C. Szabóné Kocsiczki Ilona kuratóriumi elnöknek, illetve a pályázat leadható a Paksi Vak Bottyán Gimnázium titkárságán (7030 Paks, Dózsa György út 103.), továbbá indokolt esetben elküldhető szkennelve a [email protected] emailcímre. A pályázatok elbírálásának határideje 2022. december 12. A pályázati kiírás és a pályázati adatlap a gimnázium honlapján ide kattintva elérhető.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában