Szponzorált tartalom

2022.11.22. 09:59

Tolna Megyei SZC Magyar László Szakképző Iskola: Segítünk a jövőd megalapozásában!

A Tolna Megyei SZC Magyar László Szakképző Iskolában piacképes szakmák oktatásával várjuk a pályaválasztó diákokat Dunaföldvár központjában.

Hirdetés

Miért dönts a mi iskolánk mellett?

· Mert olyan szakmák megtanulására adunk lehetőséget, amelyek keresettek a munkerőpiacon –Dunaföldváron és környékén is –, így jó esélyed lesz rá, hogy az általad választott szakmában megtaláld számításaidat.

· Mert jól felszerelt tanműhelyekkel, az oktatást segítő technikai eszközökkel ellátott tantermekkel rendelkezünk.

· Mert kisebb tanulólétszámmal dolgozó intézmény lévén, oktatási módszereinket a tanár-diák együttműködésben a közvetlen, személyes kapcsolatkialakítás jellemzi. Ez hozzájárul szakmai képzéseink hatékonyságához és eredményességéhez, ami az ágazati és szakmai vizsgaeredményeinkben is tükröződik.

· Mert a kiscsoportos, projektalapú szakmai képzéseink előnyeit a felzárkóztatásban, a tehetséggondozásban, illetve a tanulói személyiség megismerésében is hasznosítani tudjuk. Diákjaink a gyakorlati tevékenységekkel párhuzamosan egyéni-, társas-, és szociális készségeiket is fejlesztik.

· Mert iskolánk a térség vállalkozásaival rendkívül szoros együttműködésben áll, így a duális képzés feltételei adottak, aminek köszönhetően vállalati környezeteben szakmai gyakorlatra tehetsz szert.

Forrás: Tolna Megyei Szakképzési Centrum

· Mert ha a szakképzést választod, 9. évfolyamon ösztöndíjban részesülsz. 10. évfolyamtól duális képzési keretek között, szakképzési munkaszerződéssel egy vállalatnál folytatod a tanulást, ezáltal szakképzési munkabért kapsz. Ennek összege jelenleg mintegy bruttó 100 ezer forint.

· Mert tanulmányaid sikeres befejeztével egyszeri pályakezdési támogatásra leszel jogosult, melynek összege a vizsgáid eredményétől függően akár a 300 ezer forintot is elérheti.

Válaszd a szakképzést, válassz bennünket!

Elérhetőségek

Cím: 7020 Dunaföldvár, Templom u. 9.

Telefon: +36-75-677-032

E-mail: [email protected]

Honlap: https://magyarlaszlo.tmszc.hu/

Facebook: facebook.com/tmszcmagyarlaszlo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában