Sokrétű munkagép

2023.02.15. 12:20

A Mercedes érkezésével nyugdíjazták az IFA-t

Egy új, Mercedes típusú járművel bővült a Bonycom Nkft. gépparkja.

Vizin Balázs

Dr. Farkas Attila az új Mercedes típusú gépjármű mellett (Fotó: A Szerző felvétele)

A beszerzést a város önkormányzata finanszírozta. Dr. Farkas Attila kérdésünkre elmondta, nettó 60 millió forintba került a gépjármű, amely – korszerűségét tekintve – sokrétű felhasználást tesz lehetővé a mindennapok során. A város közüzemi cégének ügyvezetője részletezte, a téli síkosságmentesítéstől az építőipari munkáknál jelentkező feladatokon és a zöldfelületek karbantartásán át az anyagmozgatásokig, számos területet tudnak lefedni a gép használatba állításával. 

Amire egyébként már nagy szükség volt – folytatta – ugyanis azt a 35 éves IFA típusú teherautót váltották le, amire már ráfért a „nyugdíjazás”. Dr. Farkas Attilától azt is megtudtuk, hogy modulárisan egy daruval is kiegészíthető a Mercedes jármű, aminek segítségével már raklapos árukat is mozgathatnak. Ahogy a költségvetés lehetővé teszi, ezt is hozzárendelik majd. De már ezzel a beszerzéssel is elégedettek, hiszen ez is nagyot lendít a cég és az itt dolgozók mindennapi munkakörülményein. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában