Fejlesztés

2023.03.23. 16:21

Bölcsőde épül Bátán, jövő tavaszra készülhet el

Pályázati forrásból, mintegy 379,6 millió forintból új bölcsőde épül Bátán. Március 23-án tartották a projekt nyitórendezvényét a beruházás helyszínen, azaz a Fő utca 121. szám alatt.

V. B.

Dr. Horváth Kálmán, Tolna Vármegye főispánja méltatta a beruházást. (Fotó: M. K.)

Az eseményen dr. Horváth Kálmán, Tolna Vármegye főispánja, Zsikó Zoltán, a vármegyei közgyűlés alelnöke és Huszárné Lukács Rozália, Báta polgármestere méltatta a jelentős beruházást, amelynek eredményeként – várhatóan 2024 tavaszáig – megépül a 14 férőhelyes intézmény.

Elhangzott, az önkormányzat a településen élő kisgyermekes családok igényeit figyelembe véve építi meg az egycsoportos új bölcsődét. Jelenleg a projekt kivitelezésének előkészítése zajlik: a helyi rendezési terv módosítása és a szükséges engedélyek beszerzését követően kerülhet sor a kivitelező kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárás lefolytatására. 

Eredményes közbeszerzést követően várhatóan tavasszal kezdődhetnek a kivitelezési munkálatok, és 2023 év végén, 2024 év elején fejeződhetnek be. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában