Nyilvántartás

2023.03.23. 11:34

Ebösszeírást tartanak Szekszárdon! Súlyos bírságot kaphat, ha elmulasztja

Ebösszeírást tartanak Szekszárdon. A tulajdonosoknak, tartóknak április 15-ig kell kitölteniük és eljuttatniuk az „Ebösszeírási adatlap” című nyomtatványt a polgármesteri hivatalhoz.

TEOL

Az összeírást az önkormányzat ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira való tekintettel végzik el – tájékoztatott az önkormányzat a város honlapján. A közleményben felhívták a tulajdonosok figyelmét, hogy ebenként kell kitölteni az adatlapot, amit „pdf”, vagy „docx formátumban lehet letölteni. Az adatlap ugyancsak beszerezhető a hivatal portáján (Szekszárd, Béla király tér 8.), illetve ügyfélszolgálatán.

A kép illusztráció.

Az „Ebösszeírási adatlapot” személyesen a fenti címen, postai úton (levélcím: 7100 Szekszárd, Pf. 83.), vagy ügyfélkapun, illetve szkennelve, az [email protected] e-mail címre elküldve juttathatják el a hivatal részére.

A felhívás arra is kitér, hogy az eb tulajdonosa és tartója a köteles a törvényben meghatározott, az adatlapon szereplő adatokat az önkormányzat rendelkezésére bocsátani. Az adatszolgáltatási kötelezettség teljesítését a jegyző ellenőrizheti. A kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírság kiszabását vonhatja maga után, melynek összege százötvenezer forint.

Címkék#kutya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában