Magánélet és munka

2023.04.08. 15:25

Családbarát Munkahely az Sz+C

Ismét elnyerte a Családbarát Munkahely címet az Sz+C Stúdió Kft.

TEOL

A legkedvezőbb munkafeltételekkel segítik a magánélet és a munka összehangolását (Beküldött fotó)

A két évre szóló minősítést olyan vállalatok kaphatják meg, amelyek hangsúlyt fektetnek a magánélet és a munka összehangolására, sokoldalú intézkedéseikkel a dolgozók számára legkedvezőbb munkafeltételeket biztosítják, növelve a munkatársak elégedettségét. Az Sz+C Stúdió Kft-nél nem újkeletű cégfilozófia, hogy a legfőbb kincsük a humán erőforrás, a sikert csak közösen, a csapattal érhetik el. 

Az értékes munkaerő megtartását számos módon támogatják. Bővítették a foglalkoztatási lehetőségeiket, így részmunkaidőben és – munkakörtől függően – kötetlen időbeosztással is lehet a cégnél dolgozni. Lehetőség van hibrid munkavégzésre, illetve támogatják a home office-t is. Figyelmet fordítanak a megváltozott munkaképességűek alkalmazására, nyáron diákmunka lehetőség esetén elsőbbséget biztosítanak a munkatársak családjában élő iskolásoknak.

Ismét elnyerte a Családbarát Munkahely címet az Sz+C Stúdió Kft. (Beküldött fotó)

A dolgozói lojalitás magas, elkötelezettségük erős a vállalat iránt, a fluktuáció minimális, a cégcsoportban több mint 50 dolgozó üdvözli a családbarát intézkedéseket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában