Útinfó

2023.07.26. 15:48

Vezessen óvatosan! Aszfaltoznak az M6-os autópályán!

Lezárásokra kell számítani Baranyában aszfaltozás, szennyvízhálózat építése és csatornafedlapok állítása miatt.

Teol.hu

Illusztráció: Shutterstock

Az M6-os autópályán, közel az 55-ös főút csomópontjához aszfaltoznak. A 160-as és a 163-as km között a dél felé tartókat a külső sávba terelik – írja a bama.hu.

A 6-os főúton, Dunaszentgyörgy déli határában, az új 512-es főút csomópontját építik. A 122-es km-nél félpályás lezárásra és jelzőlámpás irányításra készüljenek. Pécs belterületén a Nagy Lajos király útján, az Alsómalom utca kereszteződése előtt egy sávot lezártak a gázvezetékek rekonstrukciója miatt.

Az 57-es főúton, Szajk térségében csapadékvíz elvezető hálózatot építenek ki, a 10-es km-nél jelzőlámpás forgalom irányítás mellett a fél útpályát lezárták.

A szennyvízhálózatot építik Pécsen, az 58-as főút elején. A Tüskésréti útról csak kis ívben, jobbra lehet kikanyarodni az 58-as főútra, az Északmegyer dűlőt pedig teljesen lezárták.

Pécstől délre, Szalántán, szintén az 58-as főúton a szennyvízhálózatot építik. Az őszig tartó munkálatok a 12-es és a 15-ös km között félpályás lezárással járnak, jelzőlámpa irányít.

Baranya vármegyében, a Villány összekötő úton, Villány átkelési szakaszán, a 2-es km közelében a csatorna fedlapokat állítják helyre, ezért a fél útpályát lezárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában