Együttműködés

2023.09.02. 12:30

Honvéd Kadét Program indul Baján

A Magyar Honvédség 4. Területvédelmi Ezredével létrejött megállapodás értelmében a 2024/2025-ös tanévtől Kadét 1 program indul a bajai Déli ASzC Bereczki Máté Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskolában.

Teol.hu

Képünk illusztráció

Forrás: MW

A Honvéd Kadét Program 2017-ben jött létre felváltva, kiegészítve és jelentősen újraértelmezve a Honvédelmi tárca korábbi pályaorientációs programját –írja a baon.hu. A program a Honvédelmi Minisztérium által támogatott, megvalósított emelt szintű honvédelmi nevelési tevékenység, amely tanórai és szabadidős elemeket egyaránt tartalmaz.

Az oktatási intézmények szakmai támogatásban, pedagógus továbbképzési programban, valamint mentorálási segítségben részesülnek. Ehhez a programhoz kapcsolódott az eseményen a Déli ASzC Bereczki Máté Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola.

A megállapodást Szerdai Zsuzsanna, a Déli ASzC főigazgatója , Koch Zsuzsanna igazgató asszony, illetve Huszár Ferenc ezredes írta alá. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában