Jótékonyság

2023.12.04. 10:55

Adománygyűjtést szervez a paksi szociális központ

A Paks Kistérségi Szociális Központ idén is szeretné szebbé tenni a nélkülöző családok karácsonyát, ezért Tegyük szebbé az ünnepet! elnevezéssel célzott adománygyűjtést hirdetnek – tájékoztatott a paksi önkormányzat.

Gazsó Rita

A kép illusztráció. Forrás: Pixabay

Az adománygyűjtés keretében – mint írták – tartós élelmiszereket, cukrot, rizst, lisztet, olajat, gabonaféléket, száraztésztát, konzerveket, kávét, teát várnak, valamint tartós, nem romlandó édességeket, például szaloncukrot vagy bejglit, esetleg gyümölcsöket, vitaminokat, étrend kiegészítőket, bontatlan csomagolású tisztító-és tisztálkodási szereket, női higiéniai termékeket, babaápolási termékeket, így pelenkát, valamint új vagy újszerű játékokat, könyveket, állateledeleket, konzervet, száraztápot, illetve utalványokat. Ruhaneműt ez alkalommal nem gyűjtenek.

Az átadás megkönnyítése érdekében papír vagy saját készítésű karácsonyi ajándéktáskákban – amelynél méret nincs meghatározva – várják a támogatásokat. A cégek, magánszemélyek adományait december 14-ig 8 és 16 óra között fogadják a Paks Kistérségi Szociális Központban, az  Ifjúság útja 4. szám alatt. Bővebb információt a szociális központnál, a 75/830-487-es telefonszámon lehet kérni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában